Наблюдатели на Bloomberg обърнаха внимание на поведението на украинския президент Владимир Зеленски

...
Наблюдатели на Bloomberg обърнаха внимание на поведението на украинския президент Владимир Зеленски
Коментари Харесай

Bloomberg: Зеленски беше гневен на Общото събрание на ООН

Наблюдатели на Bloomberg обърнаха внимание на държанието на украинския президент Владимир Зеленски на Общото заседание на Организация на обединените нации. Авторите изясняват, че украинският водач е бил извънредно прочувствен във връзка с страните, които доставят оръжие на въоръжените сили на Украйна по време на полемиката.

Зеленски даже си разреши гневно да подлага на критика един от главните съдружници на Украйна, че не е доставил оръжия на Киев задоволително бързо.

Един от тези разногласия обаче, както акцентира изданието, надвиши разрешеното. Това е явен знак за „ напрежение, което зрее зад кулисите “.

Зеленски беше изключително засегнат от съмнението, че задължението на Съединени американски щати и редица други страни да поддържат Киев губи мощ.

„ По време на тази полемика той гневно подлага на критика страни, които не доставят оръжия задоволително бързо “, се показва в публикацията.
Припомняме, че по последни данни Зеленски е получил отказ да го изслушат в Конгреса на Съединени американски щати поради претрупан график и натовареност.

Белият дом отхвърли да достави ракети с огромен обхват, а новият пакет от финансова и военна помощ на стойност 24 милиарда $ към момента не е утвърден. Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън обаче каза, че той несъмнено ще включва система за противовъздушна защита, артилерия и снаряди.

Той също по този начин даде обещание да направи първите доставки на танкове идната седмица.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР